229842
Książka
W koszyku
Mała szkoła gotowania / z niemieckiego przełożyła Jadwiga Smolińska. - Warszawa : "Świat Książki", 1996. - 235, [2] strony : fotografie kolorowe ; 21 cm.
Forma i typ
Dziedzina i ujęcie
"Mała szkoła gotowania" to książka, z której można korzystać nie mając żadnej wiedzy kulinarnej czy doświadczenia w gotowaniu. Jest łatwo zrozumiała jak książka z obrazkami, informuje szczegółowo jak leksykon i jest tak dokładna jak podręcznik do nauki. Zawarto w niej przepisy 50 standardowych dań - podstawowy zestaw w każdej kuchni. Każdy przepis został podany na 4 stronach i objaśniony co najmniej 13 zdjęciami. Każda ważna czynność została dokładnie opisana i zilustrowana zdjęciem. źródło opisu: Świat Książki, 1996
Status dostępności:
Filia nr 1
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641.5.021 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Kochen : die kleine Schule, 1995.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej