232733
Książka
W koszyku
"Włoska sztuka dobrego gotowania" to słynne dzieło Pellegrino Artusiego, niezwykłego smakosza i znawcy potraw, który zebrał 790 przepisów na dania z różnych regionów Półwyspu Apenińskiego i okrasił je opowiastkami, interesującymi historiami oraz anegdotami, odsłaniając w ten sposób tajemnice smakowitej kuchni i przybliżając włoską kulturę jedzenia. [empik.com]
Status dostępności:
Filia nr 9
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 W (1 egz.)
Strefa uwag:
Inny tyt: Scienza in cucina : e l'arte di mangiar bene
Uwaga ogólna
Na okładce: Legendarne dzieło sławnego gastronoma z Romanii.
Uwaga dotycząca finansowania
Staraniem fundacji Casa Artusi, Włoskiego Instytutu Kultury w Warszawie i Włoskiego Instytutu Kultury w Krakowie.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej