228748
Książka
W koszyku
Książeczka ta podpowiada, jak najlepiej wykorzystać pozostające w każdym gospodarstwie domowym różnorodne resztki produktów żywnościowych. Jak należy je gromadzić i przechowywać. Główną jednakże jej treść stanowią przepisy na różne smaczne i atrakcyjne potrawy, w których owe resztki mogą znaleźć zastosowanie. Dowiemy się z tej książeczki jak pozytecznie wykorzystać czerstwe pieczywo, białk jajek, tłuszcze, resztki mięsa, wywary [opis Wydawcy].
Status dostępności:
Biblioteka główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I 095168 (1 egz.)
Filia nr 4
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 056359 F4 (1 egz.)
Filia nr 16
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 W (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej