229863
Książka
W koszyku
(Kuchnia Azerbejdżanu)
Jedną z przyciągających uwagę cech charakterystycznych tej kuchni jest przygotowywanie potraw okazjonalnych. Podczas narodowego święta wiosny - Novruz, kiedy Azerbejdżanie witają Nowy Rok, przygotowuje się eriszteli asz (asz z makaronem domowym) lub asz z ryżu. [ferament Przedmowy]
Status dostępności:
Biblioteka główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. I 093218 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: Aş - xaş - lavaş
Uwaga ogólna
Publikacja została przygotowana przez Ambasadę Azerbejdżanu w Polsce przy wsparciu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w ramach międzynarodowej współpracy kulturalnej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej